Reklámajándékok cégek részére

A reklámajándék a vállalati imázs, illetve brandépítés céljából alkalmazott marketing eszköz. A reklámajándékok közé tartoznak a különféle promóciós árucikkek, termékek, ajándéktárgyak.
A Violinda ezen a területen kínál egy alternatív megoldást, mellyel a cég saját papírhulladékának felhasználásával- szórólap, katalógus stb.- készít a cég arculatához illő ajándéktárgyakat, megjelenítve a cég logóját, de akár termékeit.


Az értéknövelő újrahasznosítás által készült ajándéktárgyakat a cég tovább adhat partnereinek, ügyfeleinek. Ez egy óriási presztízsértékkel bír, hisz ezzel jelzi, mennyire fontos számára a környezettudatosság, odafigyel, hogy a „ szemétből” értéket teremtsen. Ez nagyobb hasznot hozhat a cégnek, hisz mai világunkban fontos odafigyelni a környezetre, olyan megoldásokat keresni, ami visszaforgatható, nem új „ szemetet” termelve, hanem a már meglévőt újrahasznosítva.


Termékeink védett műhelyekben készülnek csökkent munkaképességűek keze által, ezáltal a cégek támogathassák a közösségi műhelyek működését.
Ajánlatunkról érdeklődjön e-mailben.