A vállalkozó anyuka kihívásai

Vállalkozásba kezdeni, az ötletedet vállalkozásban vinni tovább nagy bátorságot és merészséget kíván. Ott hagyni az alkalmazotti lét biztos hátterét egy bizonytalanért, bizony nem könnyű. Még nagyobb kihívás, ha ezt, mint édesanya teszed, hisz otthon, a családban is, a kis gyerek mellett is meg kell állni a helyedet.

Én is így tettem, az értéknövelő újrahasznosítással készülő táskákat, kiegészítőket vállalkozásban kezdtem el csinálni abban az évben, amikor édesanyává váltam.

Kész logisztika így az élet, hisz minél több időt akarok a kicsivel tölteni, de maga a vállalkozás is már a gyerekemmé vált, hisz belőlem van, én általam létezik.

Édesanyaként éjjeli kelés a kicsi mellé, még most is 3 évesen megnehezíti a napokat, úgy, hogy néha a vállalkozásomat késő estig végzem. Áldott vagyok, hogy csodás anyósom van, így ha el kell utaznom, vagy külső helyszínen kell helyt állni a vállalkozással akkor 100%-ban számíthatok rájuk, a kicsi ugyanúgy el van velük, mint velem.

Az én vállalkozásom pedig egész embert kíván még jelenleg is, hisz a tervezés, az ügyfelek, megrendelők felkeresése az én dolgom. A gyártást már ki tudom adni ügyes segítőimnek, de a hátteret megteremteni az igazi kihívás.

De bátorítani akarok minden édesanyát, akik hasonló helyzetben vannak, csodás ötletüket, kreativitásukat szeretnék kiélni, csak a bátorság hiányzik, hogy tegyék meg, mert csodás utat rejt magában.